Onze Specialisatie

Kernactiviteit van MPS is het uitzenden & detacheren van personeel. Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd in het opleiden en certificeren van zowel intern als extern personeel op het gebied van o.a. logistiek. Onze brede ervaring is daarbij onze grote kracht, denk hierbij aan vakbekwame instructeurs met ruime praktijkervaring en een hoog veiligheidsbewustzijn; onze docenten kennen en weten wat er leeft op de werkvloer. Het opleidingscentrum van MPS is BMWT-, Code95 & IPAF gecertificeerd en geaccrediteerd om SOG-erkende opleidingen te verzorgen, welke erkend zijn op (petro)chemische plants zoals Shell, Esso en BP.

Wij beschikken over ervaren, goed geschoold en breed inzetbaar personeel. Zit daar niet de medewerker tussen die u zoekt? Dan werven wij die voor u. Met optimale aandacht voor de juiste medewerker voor uw vacature. Kwaliteit en service staan centraal. Wij investeren gericht in ons personeel en onze organisatie, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen bedienen. MPS investeert in vakgerichte opleidingen, persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding. Aan opleiding en training besteden wij maximale aandacht. Ons personeel selecteren wij op basis van vakkennis, ervaring, brede inzetbaarheid en motivatie

Vragen?

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Handige informatie

Copyright © 2013 MPS Personnel Services B.V. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer / Privacybeleid